Valutor:
Sverige
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Vi är alltid dedikerade till att förbättra sin service och kundshoppingupplevelse. Vi har olika transporter och någon av dem kan se sjöfarten säkerhet och bekvämlighet.

Leveranstid

Vanligtvis kommer alla order sänds ut nästa arbetsdag. Weekend order kommer att levereras på följande måndag morgon. Som regel handläggningstiden plus frakt tid lika med den totala leveranstiden. Vanligtvis är det objekten ankomst inom 7-10 dagar. Vi kommer att göra vårt allt för att se till att du får paketet i tid.

Spårning

Den leverans av ditt paket är spårbar på nätet. Efter din beställning levereras ut, kommer en bekräftelse via e-post med online spårningsnummer och länk att skickas till dig. Spårningsnumret kommer att gälla för din check inom 48 timmar efter att du fått e-postmeddelandet.

Vi föreslår uppriktigt du lägga till oss till din e-postlista vet att du kan få en bekräftelse om din beställning från oss. Och kom ihåg att kolla spam / mappen Skräppost om du inte får ett svar i 3 dagar.

Returer

Om du vill återgå dina objekt, vänligen meddela oss först Påstå ordernummer och anledningen till returen inom 7 dagar efter mottagandet. Dina synpunkter är mycket viktiga för oss. Alla objekt måste skickas tillbaka komplett med originalförpackningen. Alla paket ska skickas via en spårbar metod. Vi är inte ansvariga för paket förlorade i transit. Var uppmärksam på att de ursprungliga fraktkostnader återbetalas. Så kontakta oss med alla dina frågor och funderingar innan du lägger din beställning.

Utbyten

Objekt måste gås tillbaka inom 7 dagar efter leverans och kunden är ansvarig för alla fraktkostnader orsakade av hela utbytesprocessen. Alla objekt kan bara byta för lika pris ersättning, tänk på att vi kommer att utfärda ersättare endast efter avkastning sono stati emot.

Annullerar beställningen

Om du har lagt en order och vill avbryta senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Men om din beställning har skickats kommer vi har ingen möjlighet att avbryta den.